BedrijfTherapie en coaching
ContactpersoonHeidi Vijverberg
Adres
 
Westeinde 175 P
2512 GX Den Haag
Telefoon+31 (0)6 183 622 18
E-mailinfo@heidivijverberg.nl
Websitewww.heidivijverberg.nl/Integratieve psychotherapie en coaching voor (jonge) mensen die aan zichzelf of aan hun relatie willen werken.

Ieder mens beschikt over een natuurlijk vermogen - en verlangen - tot genezing en groei. Niet alleen fysiek (bij een wond wordt er vanzelf nieuwe huid gevormd bijvoorbeeld), maar ook psychisch. Soms heb je echter hulp nodig om toegang tot dat vermogen te krijgen. Daar help ik je bij. Door de deur in jezelf naar je eigen helende vermogens en verlangens open te zetten, kun je je probleem en de belemmeringen om te bereiken wat je wilt, aan gaan pakken.

Omdat ieder mens uniek is, is elk traject bij mij dat ook. We werken aan, en met wat bij jou past en wat jouw uitdagingen zijn. Ingrediƫnten van een traject kunnen zijn: gesprekken, imaginaties, ontspanningsoefeningen, hypnotherapie, emdr, lichaamswerk, opstellingen, visualisaties. Al deze technieken zijn erop gericht om je eigen binnenwereld te ontdekken. In deze binnenwereld bevinden zich allerlei onbewuste gevoelens, gedachten en beelden. Doel is het bewust maken van dat wat onbewust is, zodat je ermee aan de slag kunt. En weer de regie over je leven kunt nemen.©2010 De Aap van Bilderdijk